99,97% BACTERIE VRIJ !

Bewezen effectief.

NIEUW ! Zilotex™ Antibacteriële microvezel schoonmaakdoeken

Het is nou eenmaal een feit. Waar je ook komt zijn bacteriën en schimmels.
In huis, restaurants, ziekenhuizen, kinderdagverblijven, sauna’s, fitnesscentra’s (ook op de fitnesstoestellen) !
Maar… kruisbesmetting krijgt geen kans met onze Zilotex™ schoonmaak doeken!
Onze microvezel doeken hebben hoogwaardige microvezels die 100 keer dunner zijn dan een haar!

Zilotex™ Microfiber doeken verwijdert bacteriën, schimmels en gisten. ZONDER CHEMICALIËN.

VOORBEELD 1: Restauranttafels worden (met alle goede bedoelingen) tussen de verschillende gasten snel schoongemaakt met een doekje en een (geurend) chemisch schoonmaakmiddel. Ook al is het een antibacterieel schoonmaakmiddel, er blijven toch bacteriën aanwezig die je over de tafel verspreid. Zilotex™ schoonmaakdoeken met actief zilver verwijdert 99,97 % van de aanwezige bacteriën!

VOORBEELD 2: Thuis, het aanrecht, de trapleuning, het toilet, de lichtknopjes, de deurklinken. Ook daar verspreid je de bacteriën vaak door het hele huis zonder dat je het weet. Allemaal plekken waar de verspreiding van bacteriën super snel gaat. Een doekje met (gewoon) schoonmaakmiddel werkt nauwelijks, geeft een geur, is chemisch en maakt het vaak erger. Zilotex™ schoonmaakdoeken met actief zilver verwijdert 99,97 % van de aanwezige bacteriën!

VOORBEELD 3: De sauna of zonnebankcentrum. Het is super belangrijk dat het schoon is in de sauna en op een zonnebank. Poetsen met een chemisch middel (ook al is het biologisch afbreekbaar) is vaak afdoende en het is niet prettig om ergens te zitten of liggen waar het niet 100% schoon is. Zilotex werkt en is bewezen effectief! Zilotex™ schoonmaakdoeken met actief zilver verwijdert 99,97 % van de aanwezige bacteriën!

De antibacteriële doeken van Zilotex™ zijn getest door AGPure. Er zit zilver in de microfiberdoeken verwerkt wat een antibacteriële werking heeft. De microfiber doeken geven natuurlijk geen krassen en geen strepen!

99,97 % verwijdering van bacteriën en schimmels!

Zilotex™ doeken zijn ZONDER CHEMICALIËN ! Je hebt dus geen antibacteriële spray meer nodig. De doeken zijn ANTI GEUR en ANTI ALLERGEEN. Na gebruik doe je ze gewoon in de wasmachine (zonder wasverzachter) op 60 graden en ze zijn weer klaar voor gebruik. Zo heb je er erg lang plezier van.

De Zilotex™ (schoonmaak)doeken zijn perfect te gebruiken in ziekenhuizen, kinderdagverblijven, sauna’s, zwembaden, verzorgingshuizen, justitiële inrichtingen, supermarkten, restaurants, openbare ruimtes, wachtkamers en wachtruimtes, tandartspraktijken en natuurlijk thuis en op kantoor. Zie ook onze Zilofresh™ producten!

Zilotex™ Antibacteriële  THEEDOEK / VAATDOEK 

Perfecte (vaat)doek voor thuis en restaurants! 99,97% antibacterieel en geen krassen of strepen!

De Zilotex™ theedoek / vaatdoek zorgt hygiënische zuiverheid bij het wassen en drogen van de vaat. Het microvezeldoekje Zilotex™ met Active Silver verwijdert bacteriën, gisten en schimmels. Zelfs de gevaarlijke E. coli bacteriën worden vernietigd. Vanwege de hoge kwaliteit is de doek tot 60 ° wasbaar en constant herbruikbaar. Gewoon in de was machine op 60 graden wassen (zonder wasverzachter).

De antibacteriële werking van zilver is al lang wetenschappelijk aangetoond. Door een nieuwe technologie en een speciaal productieproces zijn wij in staat om de kleinste zilverdeeltjes in de microvezel te mengen. Microvezel behandeld met zilver ionen zorgt dat bacteriën en schimmels worden vernietigt. Onze doeken hebben microvezels die 100 keer dunner zijn dan een haar!


 • Bacteriën worden vernietigd (zelfs gevaarlijk e-coli bacteriën).
 • Antibacteriële effect duurt levenslang. AGPure getest!
 • Vervangt gevaarlijke chemicaliën en desinfecterende middelen in het huishouden, restaurant, sauna, kinderdagverblijf, fitnesscentra, supermarkten !
 • Wasbaar tot 60 ° (zonder wasverzachter !).
 • Geen gevolgen voor het milieu !
 • Geen chemicaliën in de doekjes !
 • Puur natuur (gebruik van Active Silver) AGPure getest!
 • 70% polyester / 30% polyamide.
 • Afmetingen: 40 x 70 cm.

Zilotex™ Antibacteriële ROESTVRIJ STAAL GLANS DOEK.

Verwijdert 99,97 % van de bacteriën, gisten en schimmels!

PERFECT VOOR THUIS, (BEDRIJFS)KEUKENS, RESTAURANTS, LUCHTVAART, ZIEKENHUIS, KINDERDAGVERBLIJF…

Antibacteriële werking door Active – Silver. Voor een grondige en milieuvriendelijke reiniging van potten, RVS keukenapparatuur, kranen, kappen en bestek. GEEN krassen en strepen!

De microvezeldoek van Zilotex™ met Active Silver verwijdert tot 99,97% van de bacteriën, gisten en schimmels. Zelfs de gevaarlijke E. coli bacteriën worden vernietigd. Vanwege de hoge kwaliteit vezel, de stof is tot 60 ° wasbaar (gebruik geen wasverzachter!).

De antibacteriële werking van zilver is al lang wetenschappelijk aangetoond. Door een nieuwe technologie en een speciaal productieproces zijn wij in staat om kleinste zilverdeeltjes in de microvezel te brengen.


 • Bacteriën worden vernietigd (zelfs gevaarlijk colibacteriën).
 • Antibacteriële effect duurt levenslang. AGPure getest!
 • Uitstekende vervanging van gevaarlijke chemicaliën en desinfecterende middelen !
 • Wasbaar tot 60 ° (zonder wasverzachter !)
 • Geen gevolgen voor het milieu !
 • Geen chemie in de doeken en krast niet !
 • Puur natuur (gebruik van Active Silver)
 • 70% polyester / 30% polyamide.
 • Afmetingen: 30 x 30 cm.

 

Zilotex™ Antibacteriële KEUKEN DOEK.

Verwijdert 99,97 % van de bacteriën, gisten en schimmels!

PERFECT VOOR THUIS, (BEDRIJFS)KEUKENS, RESTAURANTS, LUCHTVAART, ZIEKENHUIS, KINDERDAGVERBLIJF…

Antibacteriële door Active – Silver. Voor een grondige en milieuvriendelijke reiniging van potten, RVS keukenapparatuur, kranen, kappen en bestek.

De Zilotex™ keukendoek zorgt hygiënische zuiverheid bij het schoonmaken van de keuken. Het microvezeldoekje Zilotex met Active Silver verwijdert bacteriën, gisten en schimmels. Zelfs de gevaarlijke E. coli bacteriën worden vernietigd. Vanwege de hoge kwaliteit is de doek tot 60 ° wasbaar (gebruik geen wasverzachter).

De antibacteriële werking van zilver is al lang wetenschappelijk aangetoond. Door een nieuwe technologie en een speciaal productieproces zijn wij in staat om de kleinste zilverdeeltjes in de microvezel te mengen. Microvezel behandeld met zilverionen zorgt dat bacteriën en schimmels worden vernietigt.


 • Bacteriën worden vernietigd (zelfs gevaarlijk e colibacteriën) !
 • Antibacteriële effect duurt levenslang !
 • Uitstekende vervanging van gevaarlijke chemicaliën en desinfecterende middelen !
 • Wasbaar tot 60 ° (zonder wasverzachter !)
 • Geen gevolgen voor het milieu !
 • Geen chemie in de doekjes en geen krassen, geen strepen !
 • Puur natuur (gebruik van Active Silver). AGPure getest !
 • 70% polyester / 30% polyamide.
 • Afmetingen: 30 x 30 cm