Zilofresh™ neutraliseert geuren zónder chemicaliën.

Door een gepatenteerd procedé zijn de Zilofresh™ producten uit hoogwaardig Duits edelstaal gemaakt.
Het edelstaal is een legering dat geuren optimaal neutraliseert op het moment dat het in verbinding komt met water en lucht (zuurstof). Het milieu en uw gezondheid wordt absoluut niet belast met schadelijke stoffen. Het is ecologisch verantwoord.

Deze uitvinding van deze speciale edelstaal legering genaamd de Zilofresh™ is bij de bestrijding van onaangename geuren onverslaanbaar en 100% veilig en gegarandeerd succesvol!

Alle producten van Zielonka zijn zeer eenvoudig in gebruik. Het systeem werkt zo. Er is een gepatenteerde legering van hoogwaardig metaal. Door een special procedé heeft de Zilofresh™ een neutraliserende werking als het metaal in aanraking komt met water en zuurstof. Dat is alles. Klinkt simpel? Ja. Maar hier zijn vele jaren van onderzoek en testen aan vooraf gegaan. De Originele Zilofresh™ is niet meer weg te denken in menig huishouden, keuken, recreatiewoning, boot, caravan, auto, kinderkamer, garage en tal van andere locaties.

Een ander uniek aspect van Zilofresh™ is dat het geen geur maskeert. Er zijn tal van (onveilige) kankerverwekkende producten op de markt die de stank / geurtjes met een “fris” chemisch geproduceerde geur maskeren. Kattepies of hondengeur, rioollucht, zweetlucht… met een Dennengeur of Vanillegeur eroverheen. Dat schiet niet op en zijn bewezen kankerverwekkend!

De Originele Zilofresh™ neutraliseert de stank / onaangename geuren zonder chemisch toegevoegde stoffen. Veilig voor jou, je kinderen, werknemers en veilig voor je (huis)dieren.

Veel gestelde vragen:

Wat moet je doen voordat je een Zilofresh™ product gaat gebruiken?

Ja! De Zilofresh™ producten zijn van een legering van diverse metalen onder een geheim procedé. De metalen onderdelen worden onder druk met olie geperst. Het daarom belangrijk dat voordat je een product waar het metaal in zit deze even afwast met een afwasmiddel of doen in de afwasmachine. Dat haalt het vet weg en zorgt dat de Zilofresh™ luchtverfrisser optimaal werkt!
Geef de Zilofresh 5 – 6 uur de tijd om te gaan werken.

LET OP! Een oppervlak moet altijd in contact zijn met lucht (zuurstof), anders zal de luchtverfrisser niet werken! Zorg ervoor dat de zilofresh® luchtverfrisser niet volledig bedekt is met water.
Dat is alles.

Geuren verdwijnen van je handen (Zilosoap), uit kamers enzovoorts met behulp van water en zuurstof met de Zilofresh™. Is dat echt waar?

Jazeker! De Zilofresh™ producten zijn LGA getest en met vlag en wimpel door de test gekomen. Totaal niet schadelijk voor jou, je kinderen, je ouders of dieren. De kwaliteit wordt constant bewaakt in de Zielonka fabriek.

Neemt de werking van de Zilofresh™ in de loop der tijd af?

Nee. Omdat de Zilofresh™ zonder geuren en toegevoegde middelen werkt gaat de Zilofresh™ een leven lang!

Is de Zilofresh™ veilig voor de gezondheid voor mij en (mijn) kinderen?

Ja. Onderzoek heeft uitgewezen dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen. Ook omdat er (in tegenstelling tot andere producten) geen (kankerverwekkende) geurende middelen (chemicaliën) worden toegevoegd. Het Landesgewerbeanstalt Bayern heeft Zielonka – Zilofresh™ in Augustus 2002 een „gesundheitliche Unbedenklichkeitsbescheinigung“ uitgereikt! Dat doen ze niet zomaar en zijn we mega trots op!

Hoe vaak moet het water worden vervangen in een Zilofresh™ product?

Dat hangt af van het stookseizoen. In de winter verdampt het water sneller door de centrale verwarming in een ruimte. Het sponsje in de Zilofresh™  COMFORT moet nat zijn. Bij alle Zilofresh™ producten is de werking afhankelijk van de combinatie van water en zuurstof. Anders werkt de Zilofresh™ niet.  Per gemeente verschilt het kalkgehalte in (drink)water. Als het metaal of kunststof wit uitslaat van de kalk maak het dan schoon met azijn of citroensap

Ik heb huisdieren (kat Joris en konijn Gappy) en ondanks het regelmatig reinigen van de kattenbak en hok blijft het ruiken. Kan de Zilofresh™ zorgen voor een oplossing?

Absoluut! De Zilofresh™ zal zorgen dat de geuren op continue niveau geneutraliseerd worden. En op een veilige manier voor je dieren! Ook voor slangen, spinnen en leguanen in terrariums,  cavia’s en welk dier dan ook is de Zilofresh™ niet schadelijk omdat we geen geuren of chemicaliën toevoegen! Gebruik de Universele Zilofresh™  (met sponsje) en plak hem aan de kant van de plek waar de geur vandaan komt!

Feiten en weetjes over Zielonka Zilofresh™

Schoon water

De Zilofresh™ gaat werken als het metaal, met toegevoegd water, in aanraking komt met zuurstof. In drinkwater uit de kraan zit kalk. De hoeveelheid kalk verschilt per gemeente! Je kan er dus voor kiezen om mineraalwater te gebruiken. Betaalbaar mineraalwater in literflessen kun je kopen bij Lidl en Aldi. Als je dat mineraalwater gebruikt komt er geen kalkaanslag op het metaal en de plastic of glazen delen van de Zilofresh™. Sowieso is het verstandig en gezond om 1.5 tot 2 liter water per dag te drinken! Maar dat ter zijde.

Dagelijks krijgen we veel schadelijke stoffen binnen door luchtvervuiling en het eten van e-nummers en chemische toevoegingen. Drink dus water! Het spoelt je lichaam schoon, is goed voor je huid, nieren en voor je algehele gezondheid!

Onderzoek wijst uit...

Natuurlijk is de werking van de Zilofresh™ uitvoerig onderzocht door onafhankelijke instanties. In Duitsland is dat LGA. Als een product werkt zoals de fabrikant zegt dan onderzoeken zij dat en geven dan een Certificate af dat het getest is en goed werkt.

De Zielonka Zilofresh™ haalde de LGA test met vlag en wimpel! Op de website staat de brief van LGA.
Kort samengevat wat de test inhield: 
In twee kamers van 22 m3 werd een zeer sterk ruikende geur (Methyl-ethyl-ketone) verspreidt met een concentratie van 233 ppm. In 1 kamer werd een Zilofresh™ XL schaal neergezet. Na 10 uur was de geur in de kamer met de Zilofresh™ XL schaal met meer dan 50% afgenomen én de werking van de Zilofresh™ werd ook als veilig (zonder bijwerkingen) voor de gezondheid bestempeld!

Zielonka's eigen fabriek..!

De Zielonka producten worden gemaakt in Duitsland in de fabrieken van de familie Zielonka. Er worden zeer hoge kwaliteitseisen gesteld en het bedenken van nieuwe producten en toepassingen zijn dagelijks aan de orde. De fabrieksethiek en de instelling van Zielonka in het algemeen is om de productie en afwerking zo veel mogelijk op een Ecologische manier te doen. Het milieu zo min mogelijk te belasten en een veilig, mooi en goed product te leveren.

Door doorzetting en een goede visie is het brede assortiment van Zielonka van zeer hoge kwaliteit en mooi afgewerkt. De producten zijn gemaakt om het leven gemakkelijker te maken en ook om je te dienen in gezondheid en voorspoed.

We zijn trots je van dienst te mogen zijn!

Wil je de Zilofresh of Zilotex™™ verkopen in je (web)winkel en dus reseller worden?