De Smell Killer™ neutraliseert de lucht van alle onaangename geuren zónder chemicaliën.

Door een speciaal procedé is de SmellKiller ™ uit een Duits edelstaal gemaakt.
De gepatenteerde edelstaal legering neutraliseert geuren optimaal op het moment dat het in verbinding komt met water en lucht (zuurstof). Het milieu en uw gezondheid wordt absoluut niet belast met schadelijke stoffen.

Deze uitvinding van deze speciale edelstaal legering genaamd de SmellKiller ™ is bij de bestrijding van onaangename geuren eenvoudig onverslaanbaar en 100% veilig en gegarandeerd succesvol!

De SmellKiller ™ en andere producten van Zielonka zijn zeer eenvoudig in gebruik. Het systeem werkt zo. Er is een gepatenteerde legering van hoogwaardig metaal. Door een special procedé heeft de SmellKiller ™ een neutraliserende werking als het metaal in aanraking komt met water en zuurstof. Dat is alles. Klinkt simpel? Ja. Maar hier zijn vele jaren van onderzoek en testen aan vooraf gegaan. De Originele SmellKIller ™ is niet meer weg te denken in menig huishouden, keuken, recreatiewoning, boot, caravan, auto, kinderopvang, garage en tal van andere locaties.

Een ander uniek apect van de SmellKIller ™ is dat het geen geur markeert. Er zijn tal van (onveilige) kankerverwekkende producten op de markt die de stank / geurtjes met een “fris” chemisch geproduceerde geur maskeren. Kattenpies met een Dennegeur eroverheen. Dat schiet niet op! De Originele SmellKiller ™ neutraliseert de stank / onaangename geuren zonder chemisch toegevoegde stoffen. Veilig voor jou, veilig voor je (huis)dieren.

Veel gestelde vragen:

Geuren verdwijnen van je handen, uit kamers enz. met behulp van water en zuurstof en de SmellKiller. Is dat echt waar?

Jazeker! De geurkiller / smellkiller is gemaakt van een edelmetaal. Als het edelmetaal in contact komt met water en zuurstof dan werkt het als  een katalysator, de geuren worden geneutraliseerd – net zo als een katalysator van een auto bij schadelijke uitlaatgassen.

Neemt de werking van de SmellKiller ™ in de loop der tijd a?

Nee. Omdat de SmellKiller ™ zonder geuren en toegevoegde middelen werkt doet de SmellKiller™ het een leven lang!

Is de SmellKiller ™ veilig voor de gezondheid voor mij en (mijn) kinderen?

Ja. Onderzoek heeft uitgewezen dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen. Ook omdat er (in tegenstelling van andere producten) geen geurende middelen worden toegevoegd. Het Landesgewerbeanstalt Bayern heeft Zielonka – Geurkillers SmellKillers ™ in Augustus 2002 een „gesundheitliche Unbedenklichkeitsbescheinigung“ uitgereikt! Dat doen ze niet zomaar!

Hoe vaak moet het water worden vervangen in de Smellkillers?

Dat hangt af van het stookseizoen. In de winter verdampt het water sneller door de centrale verwarming in een ruimte. Het sponsje in de SmellKiller™  Comfort moet nat zijn. Anders werkt de SmellKiller ™ niet.
Per gemeente verschilt het kalkgehalte in (drink)water. Als het metaal of kunststof wit uitslaat van de kalk maak het dan schoon met azijn

Ik heb huisdieren (kat Joris en konijn Gappy) en ondanks het regelmatig reinigen van de kattenbak en hok blijft het ruiken. Kan de SmellKiller ™ zorgen voor een oplossing?

Absoluut! De Smellkiller ™ zal zorgen dat de geuren op continue niveau geneutraliseerd worden. En op een veilige manier voor je dieren! Ook voor slangen en terrariums,  cavia’s en welk dier dan ook is de SmellKiller ™ niet schadelijk omdat we geen geuren toevoegen! Gebruik de Universele SmellKiller ™  (met sponsje) en plak hem aan de buitenkant van de plek waar de geur vandaan komt!

Feiten en weetjes over de SmellKiller ™

Schoon water

De SmellKiIler ™ gaat werken als het metaal, met toegevoegd water, in aanraking komt met zuurstof. In drinkwater uit de kraan zit kalk. De hoeveelheid kalk verschilt per gemeente! Je kan er dus voor kiezen om mineraalwater te gebruiken. Betaalbaar mineraalwater in literflessen kun je kopen bij Lidl en Aldi. Als je dat mineraalwater gebruikt komt er geen kalkaanslag op het metaal en de plastic of glazen delen van de SmelllKiller ™. Sowieso is het verstandig en gezond om 1.5 tot 2 liter water per dag te drinken!

Dagelijks krijgen we veel schadelijke stoffen binnen door luchtvervuiling en het eten van e-nummers en chemische toevoegingen. Drink dus water! Het spoelt je lichaam schoon, is goed voor je huid en voor je algehele gezondheid.

Onderzoek wijst uit...

Natuurlijk is de werking van de SmellKiller ™ uitvoerig onderzocht door onafhankelijke instanties. In Duitsland is dat LGA. Als een product werkt zoals de fabrikant zegt dan onderzoeken zij dat en geven dan een Test Certificate af.

De Zielonka SmellKiller ™ haalde de test met vlag en wimpel. Op de website staat de brief van LGA. Kort samengevat: In twee kamers van 22 m3 werd een zeer sterk ruikende geur (Methyl-ethyl-ketone) verspreidt met en concentratie van 233 ppm. In 1 kamer werd een SmellKiller ™ XL neergezet. Na 10 uur was de geur in de kamer met de XL met meer dan 50% afgenomen en de werking van de SmellKiller ™ werd ook als veilig (zonder bijwerkingen) voor de gezondheid bestempeld!

Eigen fabriek..!

De Smellkillers worden gemaakt in Duitsland in de fabrieken van de familie Zielonka. Er worden zeer hoge eisen gesteld aan de kwaliteit en het bedenken van nieuwe producten en toepassingen zijn dagelijks aan de orde. De fabrieksethiek en de instelling van Zielonka in het algemeen is om de productie en afwerking zo veel mogelijk op een Ecologische manier te doen. Het milieu zo min mogelijk te belasten en een veilig en goed product te leveren.

Door doorzetting en een goede visie is het brede assortiment van Zielonka van hoge kwaliteit en mooi gemaakt. De producten zijn gemaakt om het leven gemakkelijker te maken en ook om je te dienen in gezondheid en voorspoed.

We zijn trots je van dienst te mogen zijn!

Wil je de SmellKiller ™ verkopen in je (web)winkel?