Waarom ruiken dingen altijd?

Een duidelijke vraag vergt een duidelijk antwoord:
Omdat geuren onvermijdelijk zijn! En gelukkig maar! Allerlei geuren volgen ons gedurende ons hele leven – of we het nu leuk / lekker (vinden ruiken) of niet.

Bij bijna elk organisme en elk object zoals planten, vissen, dieren, mensen, stoel of  je TV, er zijn geurmoleculen aanwezig! Afhankelijk van het aantal geurmoleculen, kunnen we ze wel of niet ruiken. En omdat ons lichaam zo ontworpen is dat het ons waarschuwt tegen gevaren, zoals bedorven voedsel of vuur, werkt onze neus dag en nacht!

Hoe zou het zijn, als de mens van de 21e eeuw als bezoeker de verschillende tijdperken door kon lopen? Geuren zijn door de eeuwen heen erg veranderd. Vroeger was er geen riool en dus stank optima forma. Ik noem maar even wat =;^)

Geur is emotie! Je ruikt aan iets als je niet weet wat het is. Je ruikt het lekkere eten in een restaurant. Je ruikt de zee, zon, strand. Wijn ruik je eerst. Met je neus diep in het glas… Je ruikt je partner. Liefde is voor 80% gebaseerd op de eerste geur die je van iemand ontdekt. Je ruikt ook minder leuke dingen als er iets bedorven is of iets stinkt. Geur beschermt je ook tegen gevaar. Rook / brandlucht, gaslucht.

enkele toepassingen en producten…

Onaangename geuren in de koelkast behoren nu tot het verleden met de speciaal voor de koelkast ontworpen Zilofresh™. Deze Zilofresh™ bestaat uit massief edelstaal die zijn werking ontleent aan de verbinding met water en zuurstof. Dat is alles. Door middel van deze verbinding worden de geurmoleculen vernietigd waardoor geuren verdwijnen; Je koelkast ruikt dan weer schoon en fris. Regelmatig water verversen en ophangen in uw koelkast. Er moet altijd water inzitten anders werkt de Zilofresh™ niet! En ja. Maak natuurlijk eerst de koelkast goed schoon voordat je de Zilofresh™ gebruikt. Als er iets in ligt te rotten is dat slecht voor je gezondheid.

Voordelen van alle Zilofresh™ producten:

 • parfumvrij !
 • ECOLOGISCH !
 • Niet schadelijk voor mens of dier !
 • zonder chemicaliën !
 • tast de levensmiddelen niet aan !
 • werkt 24 uur per dag !
 • betrouwbaar !
 • slijtvast !
 • simpele toepassing !
 • géén navullingen !
 • geen batterijen of stroomverbruik!

De Zilofresh™ luchtbevochtiger voor aan de centrale verwarming !

Luchtbevochtiging? Dat is toch niet nieuw?
Klopt! Maar dit is 2 in 1. Luchtbevochtiging, omdat droogte ontstaat door bijv. centrale verwarming / open haard, en Zilofresh™ techniek geintegreert. De innovatie van de Zilofresh™ luchtbevochtiging bestaat uit een unieke toepassing en gepatenteerde verwijdering van onaangename luchtjes in iedere ruimte én het zorgt dat de vochtigheidsgraad weer op pijl komt.

Deze unieke dubbele werking wordt mogelijk gemaakt door het Zilofresh™ edelstaal dat middels een speciaal gepatenteerd procedé wordt gefabriceerd. Het roestvrije metaal is ingebouwd in de bak van ABS-kunststof dat constant in verbinding staat met water en zuurstof. Zo worden, absoluut zonder chemicaliën, onaangename luchtjes in de ruimte VEILIG geneutraliseerd. DUS GEEN MASKERENDE VANILLE OF DENNENGEUR! De Zilofresh™ neutraliseert de geuren. Veilig en betrouwbaar en heeft nooit een (dure) na vulling nodig dan behalve water!

Muffe geuren, kookluchtjes, sigarettenluchtjes en andere luchtjes… de luchtbevochtiger met geïntegreerde Zilofresh™ van Zielonka verwijdert ze allemaal.

Er zijn diverse kleuren leverbaar zodat de Zilofresh™ radiator waterbak in ieder interieur past en de haakjes, om op te hangen aan de verwarming, worden er vanzelfsprekend bij geleverd. De geur neutraliserende radiatorbakken zijn leverbaar in de kleuren: geel, zwart, rood, blauw, mint, wit en groen.

Body Works levert tientallen producten en toepassingen met de Zilofresh™ en Zilotex™ technologie. Ook kook- en vershoud producten zoals een aardappelzak, uienzak, knoflookzak en fruitzak om deze etenswaren veel langer in te bewaren.

Zie onze brochure voor alle producten: KLIK HIER