Waarom ruiken dingen altijd?

Duidelijke vraag dus een duidelijk antwoord: Omdat geuren helaas onvermijdelijk zijn! En gelukkig maar! Allerlei geuren volgen ons gedurende ons hele leven – of we het nu leuk / lekker (vinden ruiken) of niet.

Bij bijna elk organisme en elk object zoals planten, vissen, dieren, mensen, bank of  je TV, er zijn geurmoleculen aanwezig! Afhankelijk van het aantal geurmoleculen, kunnen we ze wel of niet ruiken. En omdat ons lichaam zo ontworpen is dat het ons waarschuwt tegen gevaren, zoals bedorven voedsel of vuur, werkt onze neus dag en nacht!

Hoe zou het zijn, als de mens van de 21e eeuw als bezoeker de verschillende tijdperken door kon lopen? Geuren zijn door de eeuwen heen erg veranderd. Vroeger was er geen riool. Ik noem maar even wat…

Geur is emotie! Je ruikt aan iets als je niet weet wat het is. Je ruikt het lekkere eten in een restaurant. Je ruikt de zee, zon, strand. Wijn ruik je eerst. Met je neus diep in het glas… Je ruikt je partner. Liefde is voor 80% gebaseerd op de eerste geur die je van iemand ontdekt. Je ruikt ook minder leuke dingen als er iets bedorven is of iets stinkt. Geur beschermt je ook tegen gevaar. Rook / brandlucht, gaslucht…

enkele toepassingen en producten…

Onaangename geuren in de koelkast behoren nu tot het verleden met de speciaal voor de koelkast ontworpen SmellKiller™. Deze SmellKiller™ bestaat uit massief edelstaal die zijn werking ontleent aan de verbinding met water en zuurstof – dat is alles. Door middel van deze verbinding worden de geurmoleculen vernietigd waardoor geuren verdwijnen; het ruikt dan weer schoon en fris. Regelmatig water verversen en ophangen in uw koelkast.

Voordelen van de Koelkast SmellKiller™:
– parfumvrij
– zonder chemicaliën
– tast de levensmiddelen niet aan
– werkt 24 uur per dag
– betrouwbaar
– slijtvast
– simpele toepassing
– géén navullingen.

De eerste interieur luchtbevochtiger / radiatorbak met geïntegreerde geurverwijderaar zonder chemicaliën! De SmellKiller™ Luchtbevochtiger?… 

Luchtbevochtiging? Dat is toch niet nieuw?
Klopt! Dit is 2 in 1. Luchtbevochtiging omdat droogte ontstaat door bijv. centrale verwarming / open haard etc. De innovatie van de SmellKiller ™ luchtbevochtiging bestaat uit een unieke toepassing en gepatenteerde verwijdering van onaangename luchtjes in iedere ruimte en het zorgt dat de vochtigheidsgraad weer op pijl komt.
Dit wordt mogelijk gemaakt door het edelstaal dat middels een speciaal gepatenteerd procedé wordt gefabriceerd. Het roestvrije metaal is ingebouwd in de bak van ABS-kunststof, constant in verbinding met water en zuurstof. Zo worden, absoluut zonder chemicaliën, onaangename luchtjes in de ruimte VEILIG geneutraliseerd. DUS GEEN MASKERENDE VANILLE OF DENNENGEUR! De Smellkiller™ neutraliseert de geuren. Veilig en betrouwbaar en heeft nooit een (dure) navulling nodig dan behalve water!

Muffe geuren, kookluchtjes, sigarettenluchtjes en andere luchtjes… de luchtbevochtiger met geïntegreerde SmellKiller ™ van Zielonka verwijdert ze allemaal. 

Er zijn diverse kleuren leverbaar zodat de SmellKiller ™ radiatorbak in ieder interieur past en de haakjes om op te hangen aan de verwarming worden er vanzelfsprekend bij geleverd. De geur neutraliserende radiatorbakken zijn leverbaar in de kleuren: geel, zwart, rood, blauw, mint, wit en groen. Body Works levert tientallen producten en toepassingen met de Smellkiller™. Ook kookproducten zoals een aardappelzak, uienzak om deze groenten veel langer in te bewaren. 
Zie onze brochure voor alle producten: KLIK HIER